Verleng de levensduur van je jacuzzi met professioneel onderhoud

Onderhoud van uw spa

 Voorkom problemen
Grondige inspecties
Ervaren technici
jacuzzi en spa onderhoud onder een afdak in een tuin

Onze onderhoud service

Wij begrijpen hoe belangrijk uw spa is voor uw ontspanning en welzijn, en we zijn er om ervoor te zorgen dat uw spa in topconditie blijft met regelmatig onderhoud.

Het ten minste 1x per jaar grootschalig onderhouden van uw spa is essentieel om ervoor te zorgen dat deze optimaal blijft presteren en langer meegaat. Onze professionele technici hebben jarenlange ervaring in het onderhouden van spa’s en zijn opgeleid om eventuele problemen vroegtijdig op te sporen en op te lossen, voordat ze zich ontwikkelen tot grotere problemen.

Heer Stroobants

29-08-2023

Snelle service en behulpzaam.

Mevrouw Vahsti

31-08-2023

Knowledgeable staff

Heer Nieuwenhuis

21-08-2023

Heer Rosseels

22-09-2023

Perfect Op tijd, professionele technieker

Heer Wiegmans

11-09-2023

Behulpzame monteur, vriendelijk, no-nonsense benadering. Snelle oplossing voor mijn probleem.

Heer/Mevrouw Rosseels

23-09-2023

Correcte service, prima geregeld, professionele technieker.

Heer De Doncker

22-09-2023

Vlotte communicatie. Correcte afspraken, offerte, diagnose van het probleem. Vriendelijke en behulpzame techniekers. Herstelling vlot verlopen.

Heer Nijs

09-08-2023

Goede service en arbeid

Heer Werkhoven

05-09-2023

Informatie van geleverde klopte niet

Heer Kempenaar

01-09-2023

Vakbekwame mensen in dienst

Heer De Koning

05-09-2023

Prima bedrijf en komen afspraken na

Mevrouw Van der Linden

09-08-2023

Dit is de tweede keer dat wij van jullie diensten gebruik maken. De eerste keer waren wij meer dan tevreden. Deze keer beduidend minder. De 1e medewerker besteedde veel meer tijd aan de schoonmaakbeurt dan deze medewerker. De eerste keer was ook veel grondiger. Nu na een aantal weken ruikt het water al weer muf, terwijl wij nog steeds de aangerade zelfde hoeveelheid middelen in de Spa doen als voorheen. Dat was de vorige keer ook beter.

Heer Van der Sman

01-08-2023

Mevrouw Wennekes

05-09-2023

Snelle afspraak kunnen maken op korte termijn, probleem snel verholpen door super vriendelijke monteur, bedankt Robin

Heer De Hoog

31-08-2023

Vriendelijk professioneel bedrijf dat mij al ruim 10 jaar helpt bij problemen met de jacuzzi/Spa. Uitstekende monteurs. Redelijke prijzen. Betrouwbare onderdelen. Afspraken worden nagekomen.

Heer Hart

29-08-2023

Goede service en ondersteuning. Vakkundige en goede service monteur

Heer Rijneveld

28-08-2023

Heer Lenards

28-08-2023

Werkzaamheden prima en netjes uitgevoerd door deskundige (Ab).

Heer Boonstra

21-08-2023

Meedenkend, informatief, vriendelijk en service gericht

Heer/Mevrouw Nieuwenhuijs

21-08-2023

Snel en adequaat geholpen, en door een vakman.

Heer HACKE

17-08-2023

good, friendly and quick service

Mevrouw Prins

16-08-2023

Meedenkend. Behulpzaam. Fijne communicatie

Heer De Haan

15-08-2023

voor elk probleem altijd een oplossing

Heer Den Hertog

10-08-2023

snel en duidelijk geholpen, goede afspraak en die wordt nagekomen

Heer Donckers

09-08-2023

Probleem goed opgelost. Jammer van de miscommunicatie in de aanvang van het proces. Mondeling had ik al toestemming gegeven en misschien daarom geen offerte ontvangen. Scheelde een zestal weken. Mede ook door vakantie.

Heer/Mevrouw Wols/Woods

26-07-2023

Vriendelijk geholpen aan de telefoon, moeite gedaan voor een afspraak, zelfs gebeld dat er eerder plek was. Vriendelijk monteur (Mo)!

Heer Van den Aarsen

24-07-2023

Afspraken nagekomen, goed werk geleverd en goed meegedacht.

Heer Maes

20-07-2023

Afspraak inplannen duurt erg lang. Kosten zijn erg hoog.

Heer Moises

20-07-2023

Deskundigheid en service

Mevrouw Akse

18-07-2023

Ik beveel spa service aan omdat jullie goede service geven !

Heer/Mevrouw Kaffa

10-07-2023

Heer De Waard

06-07-2023

Kennis van zaken zowel de gesproken collega op kantoor als de monteur, door beide heel goed en vriendelijk geholpen, dank jullie wel!

Heer Ter Beek

29-06-2023

Vriendelijk en deskundig

Heer Thompson

30-06-2023

Reviews

Wij zijn graag open en transparant in wie we zijn en wat we doen. Daarnaast vinden we het heel belangrijk om te weten wat u van ons vind, zodat wij onze dienstverlening continu kunnen verbeteren.

Hoe werkt het?

Onze onderhoudsservice omvat een grondige inspectie van uw spa om te bepalen welke onderdelen (zoals de ozonator) en systemen mogelijk aandacht nodig hebben. Vervolgens stellen we u op de hoogte van onze bevindingen en bespreken we welke onderhoudsmaatregelen we zullen uitvoeren om ervoor te zorgen dat uw spa in optimale conditie blijft.

Onze technici zijn uitgerust met geavanceerde apparatuur en hebben toegang tot hoogwaardige materialen en onderdelen, zodat we uw spa kunnen onderhouden met duurzame en hoogwaardige oplossingen. We streven altijd naar een snelle en efficiënte service, zodat u zo min mogelijk tijd zonder uw spa hoeft door te brengen.

jacuzzi en spa onderhoud

Wij zijn u van dienst voor de volgende merken:

jacuzzi en spa onderhoud

Onderhoud loont

Regelmatig onderhoud van uw spa kan niet alleen de levensduur van uw spa verlengen, maar ook de operationele efficiëntie verbeteren en de kosten van toekomstige reparaties verminderen. Bovendien kan een goed onderhouden spa bijdragen aan een betere waterkwaliteit, wat kan leiden tot een verbeterde gezondheid en welzijn.

Kies voor onze professionele onderhoudsservice om ervoor te zorgen dat uw spa in topconditie blijft. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken met een van onze ervaren technici en geniet van de voordelen van een goed onderhouden spa!

jacuzzi en spa onderhoud
Binnenwerk van een spa zichtbaar met zichtbare verlichting en leidingwerk
jacuzzi en spa onderhoud
jacuzzi en spa ozonator onderhoud

Liever zelf uw spa onderhouden?

Hoewel het altijd aan te raden is om professionele onderhoudsservices te laten uitvoeren door één van onze gespecialiseerde technici, zijn er ook enkele stappen die u zelf kunt nemen om uw spa in goede staat te houden. Hier zijn enkele tips voor het onderhouden van uw spa:

Controleer regelmatig de waterchemie: Test regelmatig de pH- en chloorwaarden van het water van uw spa om ervoor te zorgen dat het water goed in balans is. Het is aanbevolen om dit minimaal één keer per week te doen en bij voorkeur vaker als u de spa intensief gebruikt. U kunt hiervoor teststrips of een digitale tester gebruiken.

De pH waarde moet zich altijd tussen de 7,2 en 7,6 bevinden, ideaal is 7,4. Als de pH waarde te hoog is, wat normaal het geval is, dient u pH- toe te voegen. Maak +/- 3 eetlepels vloeibaar in een glas water en doe dit in de spa. Meet de volgende dag de pH-waarde. Als de pH te laag is voeg dan +/- 3 eetlepels pH+ vloeibaar toe. Meet de volgende dag de pH-waarde opnieuw.

Doe voor de juiste chloorwaarde ongeveer 1 maal per 5 dagen een nieuwe chloortablet in de dispenser (nooit meer dan één tablet tegelijk). Als de spa gebruikt is door meerdere personen, voeg dan bij het afsluiten van de spa een eetlepel granulaat toe. De tabletten zijn langzaam werkend chloor. Het granulaat is snel werkend chloor. Dus als het chloor peil te laag is granulaat toevoegen. Voeg nooit meer dan één eetlepel tegelijk toe. Meet de volgende dag hoe het chloor peil is; normale waarde is: 1,0 – 2,5 p.p.m. De vrije chloorwaarde geeft aan hoeveel actief chloor uw water bevat. Dit gehalte bepaalt de desinfectie en dient tussen de 1,0 en 3,0 p.p.m. te liggen. Hoe lager de gebonden chloorwaarde, hoe beter, en hanteer een maximumwaarde van 1,0 p.p.m. De gebonden chloorwaarde mag overigens nooit hoger liggen dan de vrije chloorwaarde.

Verwijder vuil en bladeren: Verwijder regelmatig vuil en bladeren die in uw spa terechtkomen. Dit kan u eenvoudig doen door een schepnet te gebruiken.

Maak de filters schoon: Het is aanbevolen om uw spa-filters regelmatig schoon te maken om ervoor te zorgen dat de waterkwaliteit optimaal blijft. Dit kan u doen door de filters uit de spa te halen en met een tuinslang af te spoelen of door een speciale filterreiniger te gebruiken.

Reinig de spa: Het is belangrijk om de kuip en het oppervlak van uw spa regelmatig schoon te maken om vuil en bacteriën te verwijderen. Gebruik hiervoor een milde reiniger die speciaal is ontwikkeld voor spa’s.

Controleer de apparatuur: Controleer regelmatig de apparatuur van uw spa, zoals de pomp, de verwarming en de jets, om ervoor te zorgen dat alles goed werkt. Als u een defect opmerkt, neem dan contact met ons op om het te laten repareren.

Houd er rekening mee dat deze tips geen vervanging zijn voor regelmatige professionele onderhoudsservices. Een gekwalificeerde technicus kan de spa grondiger controleren en problemen opsporen die u misschien niet ziet. Daarnaast kan hij u ook helpen bij het uitvoeren van complexere onderhoudstaken en reparaties, zoals het vervangen van de ozonator.