Onze diensten | Alles voor uw Spa onder 1 dak

Onze diensten

0
Spa's gerepareerd
0
Spa's geplaatst
0
Klantbeoordelingen
0 %
Positieve feedback

Onze diensten

Wij begrijpen dat uw spa een belangrijke investering is en daarom bieden wij een breed scala aan diensten aan om ervoor te zorgen dat uw spa altijd in topconditie verkeert.

Of u nu een nieuwe spa wilt installeren, regelmatig onderhoud of een reparatie nodig heeft, ons bedrijf is uw betrouwbare partner. Wij streven ernaar om onze klanten altijd tevreden te stellen met hoogwaardige diensten en een uitstekende klantenservice. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe wij u kunnen helpen met uw spa-behoeften.

Installatie

Wij verzorgen voor zowel particulieren als spa-dealers de volledige installatie van spa's en zwemspa's. Denk hierbij aan transport, plaatsing, aansluiting, vullen en het zorg dragen voor de perfecte balans van het water.

Onderhoud

Zoals ieder hoogwaardig product heeft ook een spa of zwemspa met enige regelmatig onderhoud nodig en de juiste waterbehandeling. Onze monteurs staan garant voor vakkundig onderhoud aan alle USA, Europese en Chinese spa merken.

Reparatie

Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect aan uw spa? Onze ervaren servicemonteurs herstellen uw spa snel zodat u er weer volop van kunt genieten.

Wij zijn u van dienst voor de volgende merken: