Spa Service Europe | Over ons en waarom we doen wat we doen

Kom meer te weten over ons

en het meest toonaangevende bedrijf in reparatie, onderhoud en installatie van jacuzzi’s, spa’s en zwemspa’s

Welkom bij Spa Service Europe

Spa Service Europe is in 2007 opgericht door Arie van der Ven. In 2016 is Arie gaan samenwerken met René Boelaars. Samen hebben zij het bedrijf gebracht waar het nu staat; een marktleider daar waar het gaat om de reparatie, onderhoud aan en installatie van alle soorten en merken jacuzzi’s, spa’s en zemspa’s.

Rene Boelaars, een van de eigenaren van spa service europe

"Bij Spa Service Europe geloven we dat een goed onderhouden spa niet alleen een luxe is, maar een investering in welzijn. Onze toewijding aan klanttevredenheid en milieubewustzijn vormt de kern van ons bedrijf, en we streven ernaar om elke spa-ervaring te transformeren tot een oase van rust en vernieuwing."

Arie van der Ven, een van de eigenaren van spa service europe

"Met passie voor spa's en toewijding aan uitmuntendheid, hebben we Spa Service Europe opgericht om klanten niet alleen te voorzien van hoogwaardige reparatie en onderhoudsdiensten, maar om een wereld van ontspanning te creëren waarin elk moment zorgeloos en verkwikkend is."

Bijdragen aan leefcomfort

Wij leveren een ervaring op het gebied van spa’s en zwemspa’s die begint bij de interesse vanuit de klant tot en met het gebruik er van.

Zorg voor mensen

Wij leveren kwalitatief hoogwaardige dienstverlening aan klanten die plezier ervaren van onze producten.

Grenzen verleggen

Wij leveren diensten en producten in en buiten Nederland die een directe raakvlak hebben met spa’s en zwemspa’s.

Waarom we doen wat we doen

Onze missie is om klanten te voorzien van hoogwaardige spa- en zwemspa-diensten die zorgen voor ontspanning en welzijn. Door middel van deskundig onderhoud en reparatie van bestaande spa’s en zwemspa’s, en professionele installatie van nieuwe zwemspa’s, streven wij ernaar om onze klanten de best mogelijke ervaring te bieden. Wij geloven in het opbouwen van langdurige relaties met onze klanten door betrouwbaarheid, uitmuntendheid en een persoonlijke benadering van onze diensten. Ons doel is om de referentie te zijn in de spa- en zwemspa-industrie en om onze klanten te helpen hun persoonlijke wellness-doelen te bereiken.

Wat wij voor onze klanten doen

Wij bieden particulieren en spa dealers een compleet pakket van reparatie, onderhoud en installatieservices voor alle merken spa’s en zwemspa’s. Daarnaast leveren wij voor onze klanten hun nieuwe zwemspa’s uit het hogere segment, waarbij de klant volledig wordt ontzorgt ten aanzien van het projectbeheer en -begeleiding.

100% energie neutraal
Spa Service Europe is 100%

energieneutraal

Met 86 zonnepanelen op het dak van ons bedrijf zorgen we ervoor dat we 100% zelfvoorzienend in energie zijn.
Ons pand is ook compleet aardgas-vrij, heeft een energielabel A+++ en is ook nog eens circulair gebouwd.

Wij zijn u van dienst voor de volgende merken: