Roll-Up Zwemspa Cover | Spa Service Europe

Roll-up zwemspa cover

Beschermt tegen de elementen
Diverse opties
Hoogwaardige kwaliteit

De roll-up zwemspa cover

De Roll-up zwemspa covers zijn een ideaal alternatief voor de harde covers en bestaan uit een skeletraamwerk dat wordt bedekt door een waterdichte katoenen stof en aan de onderkant is voorzien van dicht warmtevasthoudend schuim. Het skelet is zodanig ontworpen dat het plat kan worden gevouwen wanneer het wordt opgerold. Slechts één persoon kan binnen één minuut de Roll-up zwemspa cover gemakkelijk van de zwemspa afrollen. De Roll-up zwemspa cover is zo ontworpen dat water gemakkelijk wordt afgevoerd.

Het is een duurzaam, onderhoudsvrij ontwerp dat vorm en functionaliteit combineert, gebruikmakend van hoogwaardige technologie en materialen. Uitermate geschikt voor mensen die het verwijderen van een traditionele cover te zwaar vinden.

Deze oprolbare zwemspa cover heeft een revolutie teweeggebracht voor zwemspa bezitters, door het grootste probleem voor de afdekking van zwemspa’s op te lossen. Traditionele zwemspa covers nemen water op en worden zwaarder; de polystyreen isolatieplaten breken als gevolg van regen, sneeuw of directe zon waardoor warmte ontsnapt en het u onnodig veel geld kost!

De Roll-up zwemspa cover is gebruiksvriendelijk en ontworpen om dagelijks eenvoudig toegang te krijgen tot de zwemspa.

Door het gebruik van isolatieschuim met gesloten cellen neemt de oprolbare zwemspa cover geen water op en blijft het licht en efficiënt te verwijderen.

De Roll-up zwemspa cover is gebouwd om lang mee te gaan in alle weersomstandigheden en is tevens berekend om sneeuwbelasting aan te kunnen. De bovenkant en draad zijn gemaakt van UV-werend materiaal en zullen niet verslechteren in direct zonlicht. Deze oprolbare zwemspa cover is vervaardigd met hoogwaardige materialen van commerciële kwaliteit en bieden een sterke, duurzame afsluitbare afdekking.

De Roll-up zwemspa cover is ontworpen om in beide richtingen op te kunnen rollen, wat perfect is voor duo zwemspa’s. Door alleen het zwemgedeelte naar achteren te rollen voor dagelijks zwemmen of het spa gedeelte weg te rollen voor een heerlijke massage en ontspanning.

Een oprolbare zwemspa cover is de beste optie voor zwemspa's en biedt jarenlang zorgeloos plezier!

Eigenschappen

  • Eenvoudig door één persoon te verwijderen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Hoogwaardige technologie en materialen
  • Uitstekende isolatie
  • Gemaakt van UV-werend materiaal

Kleuren: