ALLSEAS SPAS PROUD TO BE DIFFERENT

ALLSEAS SPAS PROUD TO BE DIFFERENT

Spa's & zwemspa's

Als gecertificeerd spa installatie en onderhoudsbedrijf beschikken wij over ruime ervaring met vele merken spa’s. Wij vertegenwoordigen Allseas Spas vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en het ruime assortiment. Allseas Spas is één van de grootste spa fabrikanten ter wereld en levert spa’s en zwemspa's in meer dan 50 landen.

vinkje De combinatie Allseas Spas en de expertise van Spa Service Europe biedt u jarenlang zorgeloos plezier van uw spa.
Dit is precies wat u van een betrouwbare leverancier mag verwachten.

Wij leveren en installeren de spa van uw keuze inclusief 2 jaar uitgebreide garantie.
Krijgt uw spa in de eerste 2 jaar na installatie een technisch mankement, dan lossen wij dat kosteloos voor u op en betaalt u 2 jaar lang geen voorrijkosten, arbeid of onderdelen.
Natuurlijk stopt onze service niet na 2 jaar en kunt u te alle tijden gebruik blijven maken van onze serviceorganisatie.

Voor een goede waterkwaliteit en een schoon leidingwerk adviseren wij u gebruik te maken van de AquaFinesse® waterbehandelingsproducten

 

Kwalitatief en duurzaam

Allseas Spas biedt superieure kwaliteit door Amerikaanse Lucite® gegoten acryl met Microban® te gebruiken voor het maken van spa's van de hoogste kwaliteit. Microban remt de groei van bacteriën, die geur, vlekken en degeneratie van de spa kuip kunnen veroorzaken. De 6 lagen gelamineerde spa kuipen zijn één van de dikste kuipen die beschikbaar zijn (8-10 mm dik) en het uithardingsproces in de oven zorgt ervoor dat de spa kuip zo sterk mogelijk is. De spa kuipen worden voorzien van schuimisolatie met een hoge dichtheid voor optimale isolatie wat de energiezuinigheid ten goede komt.

In tegenstelling tot houten omkastingen die moeten worden gekleurd en geolied, is de omkasting van een Allseas spa gemaakt van synthetisch onderhoudsvrij materiaal dat u gemakkelijk met een doekje kunt afnemen. Omdat elk paneel afzonderlijk verwijderbaar is, kunt u te allen tijde beschadigde panelen eenvoudig vervangen en blijft uw spa er mooi uitzien.

Allseas Spas
Allseas Spas

Eenvoud en gemak

Alseas spa’s worden voorzien van de laatst nieuwe Balboa of Gecko besturingstechniek. Na de eerste instelling zal uw spa uw instellingen onthouden en hoeft u alleen maar de hydromassage jets, de warme luchtblazer en de LED verlichting in te schakelen, wetende dat uw spa de juiste temperatuur heeft, schoon is en klaar is om 24 uur per dag van te genieten.

Groot assortiment zwemspa's

Allseas Spas heeft meer dan 10 verschillende soorten zwemspa’s in haar assortiment en behoort hiermee tot de grootste leveranciers van zwemspa’s.
Iedere zwemspa is uniek en kent verschillende eigenschappen waardoor ze geschikt zijn voor de recreatieve als ook de gevorderde zwemmer.
Verschillend in grote, kracht en eventueel voorzien van een apart jacuzzi gedeelte. Allseas Spas biedt voor elk wat wils.
De zwemspa’s zijn voorzien van uitstekende isolatie en daarmee legt Allseas Spas de lat hoog.

U wilt een zwemspa eerst uitproberen voordat u overgaat tot aanschaf?
Dat regelen wij meteen en geven u graag advies.

Allseas Spas

 

Zwemsessie in een Allseas Ocean Dream Atlantic 55 zwemspa

 

Neem contact met ons opsign-out