Installatie, reparatie en onderhoud voor uw spa of jacuzzi

Spa Service Europe biedt de meest complete spa service op het gebied van spa's en swimspa's. Neem contact met ons op voor deskundig en gratis advies, installatie, onderhoud en/of reparatie aan uw spa.

Bel ons op telefoonnummer +31(0)78-7631723, of vul direct het serviceverzoek in via onderstaande button.

Serviceverzoek

JACUZZI INSTALLATIE

Heeft u een spa gekocht en u wilt uw bad liever door een jacuzzi monteur laten installeren? Neem dan gerust contact met ons op en we plannen meteen een datum voor plaatsing en installatie. We dragen tevens zorg voor het vullen en de perfecte balans van het water.

Installatie spabaden buiten

Voor de keuze van de ideale buitenlocatie voor uw spa raden wij u aan met de volgende punten rekening te houden:

 • De nabijheid van de spa, zodat men snel het huis bereikt (vooral bij koud weer).
 • Het pad naar en van de spa, dit pad moet vrij zijn van verontreinigingen en bladeren die gemakkelijk in de spa geraken.
 • De nabijheid tot bomen en struiken, vergeet niet dat bladeren en vogels extra werk kunnen bezorgen waar het gaat om het schoonhouden van uw spa.
 • Een beschermde omgeving zoals een overkapping (een geringere blootstelling aan weer en wind kan een vermindering van de exploitatie- en onderhoudskosten met zich meebrengen)
 • Wij raden u aan om de spa niet onder een dak te plaatsen dat geen afvoergoten heeft, aangezien het afstromende water de levensduur van de afdekking van de spa zal verminderen.

Installatie spabaden binnen

Voor de keuze van de ideale binnenlocatie voor uw spa raden wij u aan met de volgende punten rekening te houden:

 • Voor installatie binnenshuis moet een goede ventilatie aangelegd zijn. Wanneer de spa gebruikt wordt zal veel vocht ontsnappen. Dit kan op lange termijn bepaalde oppervlakken beschadigen.

Stroomvoorziening van uw spa

Het is zeer belangrijk dat uw spa elektrisch goed wordt aangesloten rechtstreeks in de meterkast i.c.m. een werkschakelaar in de omgeving van de spa. Dit om bij reparaties en werkzaamheden aan de spa de stroom veilig te kunnen afsluiten. Vraag ernaar bij aankoop van uw spa!!!

Plaatsing Villeroy & Boch Just Silence spa
Bourg-Saint-Maurice, Frankrijk
Plaatsing Villeroy & Boch Just Silence spa in Bourg-Saint-Maurice, Frankrijk
Wij plaatsen over de hele wereld de spa van uw keuze.

JACUZZI ONDERHOUD

Zoals ieder hoogwaardig product heeft ook uw spa of jacuzzi met enige regelmatig onderhoud nodig en de juiste waterbehandeling. De jacuzzi monteurs van Spa Service Europe staan garant voor vakkundig onderhoud aan alle USA, Europese en Chinese spa merken.

Chloorwaarde

Breng vervolgens de chloorwaarde op peil. Doe ongeveer 1 maal per 5 dagen een nieuwe chloortablet in de dispenser (nooit meer dan één tablet tegelijk). Als de spa gebruikt is door meerdere personen, voeg dan bij het afsluiten van de spa een eetlepel granulaat toe. De tabletten zijn langzaam werkend chloor. Het granulaat is snel werkend chloor. Dus als het chloor peil te laag is granulaat toevoegen. Voeg nooit meer dan één eetlepel tegelijk toe. Meet de volgende dag hoe het chloor peil is; normale waarde is: 1,0 – 2,5 p.p.m. De vrije chloorwaarde geeft aan hoeveel actief chloor uw water bevat. Dit gehalte bepaalt de desinfectie en dient tussen de 1,0 en 3,0 p.p.m. te liggen. Hoe lager de gebonden chloorwaarde, hoe beter, en hanteer een maximumwaarde van 1,0 p.p.m. De gebonden chloorwaarde mag overigens nooit hoger liggen dan de vrije chloorwaarde.

De pH waarde van het water

De pH waarde moet zich altijd tussen de 7,2 en 7,6 bevinden, ideaal is 7,4. Als de pH waarde te hoog is, wat normaal het geval is, dient u pH- toe te voegen. Maak +/- 3 eetlepels vloeibaar in een glas water en doe dit in de spa. Meet de volgende dag de pH-waarde. Als de pH te laag is voeg dan +/- 3 eetlepels pH+ vloeibaar toe. Meet de volgende dag de pH-waarde opnieuw.

Ozonator

Laat ieder anderhalf jaar de ozonator vervangen want deze is belangrijk voor het doden van zeer veel bacteriën. Wat veel spa eigenaren zich niet realiseren is dat een ozonator slijt en een beperkte levensduur kent, net als banden op uw auto. Wilt u hierover meer informatie, neem dan gerust contact met ons op, wij geven u graag advies.

Servicebeurt Jacuzzi

Wij adviseren u om 1 x per jaar een onderhoudsbeurt aan uw jacuzzi te laten verzorgen. Zie ook onze Spa onderhoudsbeurt, wij geven u graag advies. U kunt uiteraard ook meteen een afspraak voor een servicebeurt maken met één van onze jacuzzi monteurs.

JACUZZI REPARATIE

Spa Service Europe biedt de helpende hand mocht er onverhoopt een defect ontstaan aan een onderdeel van uw spa. We hebben veel onderdelen gewoon op voorraad en uw reparatie wordt met de nodige zorg en deskundigheid door onze jacuzzi monteurs uitgevoerd.

Onderstaand een kleine impressie van onze reparatie-werkzaamheden. Zie recente installaties en reparaties voor een overzicht.

Ozonator vervangen in een Allseas spa in Essen België
Ozonator vervangen in een Allseas spa in Essen België

Vervanging spa cover, jetpomp en circulatiepomp Platinum Big Chief spa in Oostzaan
Vervanging spa cover, jetpomp en circulatiepomp Platinum Big Chief spa in Oostzaan

Reparatie lekkage Island spa in Maarssen
Reparatie lekkage Island spa in Maarssen

Neem contact met ons op via telefoonnummer +31(0)78-7631723, of vul direct het serviceverzoek in via onderstaande button.

Serviceverzoek

 

De jacuzzi monteurs van Spa Service Europe werken o.a. voor de volgende spa merken:

Artesian spas, Sundance spas, Artic spas, Hotspring spas, Allseas spas, Coast spas, Caldera spas, Thermo spas, Coleman spas, Jacuzzi, Marquis spas, Signature spas, my spas, Villeroy & Boch, Vortex spas, Maax spas, Wellis spas, Island spas, 4seasons spas, Fonteyn spas, Sunspa Benelux, Platinum spas, Beachcomber spas, Dynasty spas, Dimension one spas, Evolution spas, Caldera spas, Master spas, Spalife, Nature spas, Gulfcoast spas, MyLine spas, Vita spa, Freestyle spas, Sunrise spas, Dreammaker spas, Four wind spas, Sunbelt spas, Caribbean spas, Diamond Spas, Monaco spas, Navajo spas, Jazzi spas, Diamont spas, Hydro spas, Diamante spas, Twodee spas, Teuco spas en Hawkeye spas.

Spa Service Europe heeft meer dan 10 jaar ervaring

 

Merken

 1. Villeroy & BochVilleroy & Boch
 2. Caldera SpasCaldera Spas
 3. Master spasMaster spas
 4. Maax spasMaax spas
 5. Allseas spasAllseas spas
 6. Sundance SpasSundance Spas
 7. Marquis spasMarquis spas
 8. JacuzziJacuzzi
 9. Coleman SpasColeman Spas
 10. Artic SpasArtic Spas
 11. Hotspring SpasHotspring Spas
 12. Balboa Water GroupBalboa Water Group
 13. Signature spasSignature spas
 14. Coast SpasCoast Spas
 15. 4SeasonsSpa4SeasonsSpa
 16. SunspaSunspa
 17. ThermoSpasThermoSpas
 18. Artesian SpasArtesian Spas
 19. Beachcomber Hot TubsBeachcomber Hot Tubs
 20. Wellis spasWellis spas
 21. MyLine spaMyLine spa
 22. Diamond SpasDiamond Spas
 23. Jazzi SpasJazzi Spas
 24. Vortex spasVortex spas
 25. Island SpasIsland Spas
 26. Vita spaVita spa
 27. Sunbelt spasSunbelt spas
 28. Sunrise SpasSunrise Spas
 29. Dreammaker SpasDreammaker Spas
 30. Gecko Alliance GroupGecko Alliance Group
 31. Dimension One SpasDimension One Spas
 32. Diamante spasDiamante spas
 33. WaterwayWaterway
 34. Hydro spaHydro spa
 35. Twodee spasTwodee spas
 36. Platinum SpasPlatinum Spas
 37. Evolution SpasEvolution Spas
 38. Spa NetSpa Net