Spa Sevice Europe reparatiegarantie

3 maanden reparatiegarantie!

Spa Sevice Europe 3 maanden reparatiegarantie

Met de Spa Sevice Europe reparatiegarantie krijgt u 3 maanden garantie op alle reparaties die wij aan uw spa hebben verricht. Een beter bewijs voor het vertrouwen in de kwaliteit van onze producten èn vakmanschap van onze monteurs bestaat niet.

Vijf voordelen van de Spa Sevice Europe reparatiegarantie

 • vinkjeVergoeding op basis van nieuwwaarde
 • vinkjeUnieke zekerheid, deze krijg je nergens
 • vinkjeVoor alle reparaties die door ons zijn uitgevoerd
 • vinkjeOp uren en onderdelen
 • vinkjeOverdraagbaar naar volgende eigenaar
 • Kennis & Ervaring

  Wij gebruiken originele onderdelen en hebben de juiste kennis en ervaring in huis. De 3 maanden reparatiegarantie geldt op alle reparaties, met uitzondering van normale slijtage, invloeden van buitenaf en maximaal tot de geldende vervangingstermijnen. Dingen waar u van houdt, gunt u het beste onderhoud zodat ze het langste meegaan.

  Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

  Wilt u meer informatie over reparatie, onderhoud en installatie van uw spa of zwemspa? Voor advies of serviceopdrachten zijn we telefonisch bereikbaar op  +31 (0)850 657 495.
  U kunt ook gebruikmaken van ons contactformulier en onze serviceplanner neemt contact met u op voor met maken van een afspraak.

   

  Spa Service Europe staat paraat voor reparatie, onderhoud en installatie van uw spa of zwemspa!

  Neem contact met ons op voor meer informatie.