WEBSHOP

Artikelen 1 tot 9 van 19 in totaal

 • AquaFinesse Hot tub en Spa Water Care Box

  AquaFinesse® is een natuurlijk, milieuvriendelijk waterbehandelingssysteem. De unieke formule treedt meteen in werking na toevoeging aan het water. Wat Aquafinesse bijzonder maakt is dat het product in staat is de biofilm van bacteriën volledig los te maken. Dit is zeer belangrijk, want de biofilm is een bijna ondoordringbare laag die bacteriën rondom zich creëren. De laag werkt als bescherming tegen chloor en desinfectiemiddelen en dient tegelijk als optimale broedplaats. De biofilm voelt kleverig en slijmerig aan. U vindt biofilm terug op alle vochtige oppervlakken van het spabad zoals de wanden, de leidingen, cover of de jets.

  Attachment AquaFinesse gebruikershandleiding

  € 119,00
 • AquaFinesse Swim Spa Box

  AquaFinesse® Swim Spa Water Care is speciaal ontwikkeld voor het wateronderhoud van de zwemspa. De gepatenteerde formule zorgt voor een milieuvriendelijk en veilig wateronderhoud en kristalhelder water. Clean, Pure en Simple is ook hier van toepassing waarbij alle aspecten van het wateronderhoud tot in de finesse wordt geregeld..

  € 169,00
 • Spa Tube Clean - Leidingreiniger

  Vaak is een slechte waterkwaliteit het gevolg van vuilafzettingen in de leidingen. Deze afzettingen kunnen bestaan uit oliën, vet, vuil en mineralen, en bieden een ideale voedingsbodem voor bacteriën. De bacteriën vormen een biofilm, die resistent is tegen desinfectiemiddelen, de waterdoorstroming kan verminderen en de spa apparatuur kan beschadigen. Spa Tube Clean verwijdert deze afzettingen en biofilm.

  € 10,95
 • AquaFinesse SpaClean reinigingstablet

  De AquaFinesse SpaClean reinigingstablet zorgt voor een sterke dieptereiniging van uw spa. Het reinigingstablet verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spa / hot tub, de leidingen en de bijbehorende uitrusting. Als er water van het productieproces in de spa / hot tub achterblijft of als uw spa / hot tub gedurende langere tijd niet gebruikt is, kan dit schilfertjes en kalkaanslag veroorzaken aan de wanden en in de leidingen van uw spa / hot tub. Zelfs met de meest agressieve chemicaliën is dit zeer moeilijk te verwijderen.

  Met een AquaFinesse SpaClean reinigingstablet is dit niet langer een probleem. Het reinigingstablet weekt de kalkaanslag en de schilferlaag los en reinigt uw spa / hot tub grondig en van binnenuit.

  € 16,50
 • Leisure Time Cover Care & Conditioner

  Coverreiniger en conditioner

  Reinigt, herstelt en beschermt de spa-cover tegen weersinvloeden, bleken en verkleuren. Speciale formule met UV-bescherming.

  Eigenschappen

  • Reinigt spa covers en alle vinyl oppervlakken en voorziet ze van een nieuwe glans
  • Weert water, stof en vuil
  • Inclusief UV-beschermer om verkleuring door de zon te voorkomen
  € 19,95
 • Melpool 90/20 - chloortabletten (1 kg)

  Chloortabletten van 20 gram, langzaam oplossend en organisch.
  Te gebruiken met een chloordrijver of een chloordispenser van AquaFinesse.

  € 25,49
 • Melpool 55-63/G - chloorgranulaat (1 kg)

  Snel oplossend gestabiliseerd en gehydrateerd desinfectiemiddel in granulaatvorm voor superchlorering en als continu desinfectiemiddel in zowel hard als zacht water.

  € 25,49
 • Melpool pH- poeder (1,5 kg)

  Verlaagt de pH waarde van het water.

  € 20,00
 • Melpool pH+ poeder (1 kg)

  Verhoogt de pH waarde van het water.

  € 20,00
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3