Vacatures

 

Servicemonteur Spa en Swimspa's

Als servicemonteur voer je je werkzaamheden zelfstandig uit. Je verricht installatie en onderhoudswerkzaamheden aan spa's en swimspa's en adviseert de klant. Om deze baan goed uit te kunnen voeren heb je geen 9 tot 5 mentaliteit en kun je zelfstandig en resultaatgericht werken.

Je bent technisch ingesteld of hebt affiniteit met techniek. Ervaring in het vak als storings-/servicemonteur is niet noodzakelijk. Je zal door ons in dit vakgebied worden ingewerkt. Wij zoeken wel een gemotiveerd iemand die letterlijk alle in's en out's wil weten van de spa's en jacuzzi's van onze klant zodat jij misschien wel de beste servicemonteur van het bedrijf zal worden.

Wat zijn dan je werkzaamheden? Je moet hierbij denken aan;

    • het oplossen van storingen en het opsporen van lekkages
    • het vervangen van pompen, ozonators e.d.
    • het installeren van coverlifters
    • het zomer/winterklaar maken van jacuzzi's en spa's
    • overige technische werkzaamheden.

Je beschikt over een rijbewijs BE omdat je veel op de weg zal zijn om naar de klanten te reizen. Je kan goed zelfstandig werken, bent representatief en beschikt over goede communicatieve vaardigheden omdat je vaak met de klant in gesprek zal zijn. De Nederlandse taal is daarom ook erg belangrijk. Als je zelfs wat Frans kan spreken heb je een streepje voor.

Je krijgt de beschikking over een eigen ingerichte servicebus, telefoon en tablet en je werkt voornamelijk van maandag tot vrijdag. Je zal vroeg vertrekken en vindt het niet erg om af en toe wat langer door te werken. De werkzaamheden zijn door geheel Nederland en België en je zal daarom vele kilometers maken en beschik je over een juiste rijstijl op de weg.

Lijkt jou dit de ideale baan, vul dan het sollicitatieformulier in en wij nemen contact met je op.

Gerelateerde artikelen

Vacaturedatum: 01-01-2018