Volautomatisch cover systeem

Maximaal comfort, veiligheid en intimiteit in één

Dit cover systeem is niet alleen een afdekking, het is ook een geautomatiseerd, state-of-the-art, eenvoudig te gebruiken tuinhuisje!.

Grijs cover systeem gesloten Grijs cover systeem geopend Bruin cover systeem gesloten Bruin cover systeem geopend

Gesloten: de waterdichte afdichting vermindert de verwarmingskosten van uw spa of zwemspa dankzij de superieure isolatiewaarde en voorkomt tegelijkertijd ongewenste toegang.
Open: binnen 20 seconden heb je een modern, elegant tuinhuisje dat je beschermt tegen storm en schadelijke ultraviolette straling waarbij je tevens beschikt over een intieme privéruimte.

Het LED verlichtingssysteem is ontworpen om een warme, vriendelijke en een ontspannen sfeer te creëren op basis van een combinatie van 7 zorgvuldig gekozen kleuren.

Cover systeem blauwe verlichting Cover systeem paarse verlichting

Door zijn piramidevorm hoeft u dit cover systeem nooit sneeuwvrij te maken en, in tegenstelling tot de traditionele covers, is dit cover systeem gemaakt van onverwoestbaar kunststof, dus nagenoeg onderhoudsvrij.

De optionele schermen zijn gemaakt van een netmateriaal dat qua concept lijkt op dat van een venster. Ze bieden privacy en laten u tegelijkertijd zien wat er gebeurt in het gebied rondom uw spa. Stel je voor dat jij en je vrienden uit de felle zon zitten maar in staat zijn om de kinderen in het zwembad voor je te zien spelen.

Eigenschappen

  • Uitstekend geïsoleerd
  • Leverbaar in de kleuren mocca bruin en leisteengrijs
  • Optioneel te voorzien van dichte- of gaas rolgordijnen
  • Gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud
  • Elektrisch te bedienen d.m.v. een sleutel
  • Gesloten is uw spa veilig voor kinderen

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Contactgegevens sign-out