EGO3 Spa Filterbolletjes - 300gram

€ 65,00

Het originele EGO3 Spa Filter is ongeëvenaard qua prijs en kwaliteit!

Inhoud van de zak met Spa Filterbolletjes:

 • 300 gram
 • ca. 125 Filterbolletjes
 • goed voor ca. 9 filtervullingen

Attachment Gebruikershandleiding EGO3 Filter Technologie

Productbeschrijving

Spa Filterbolletjes van EGO3


EGO3 Spa Filterbolletjes voor desinfectie en waterverzorging

filter fijner, langer, goedkoper en milieuvriendelijker dan met standaard filterpatronen!

 

Met de EGO3 Spa Filterbolletjes i.c.m. een EGO3 Filtercartridge vervangt u uw bestaande papieren Spa Filters. Deze 30 jaar oude technologie met een eenvoudig filtervlies kan nu eindelijk worden vervangen door een nieuwe technologie die u meer comfort en plezier biedt van uw spa.

We kennen allemaal de problemen die traditionele spa filters ons geven. Ze zijn regelmatig verstopt, lastig schoon te maken en een deel van het vuil blijft in de spa achter na het verwisselen van de vieze spa filter.

Met de nieuwe EGO3 Spa Filters behoort dit nu tot het verleden.
Kies nu voor EGO3 E-3D Driedimensionaal Filtervolume.

Inhoud van de zak met EGO3 Spa Filterbolletjes:

 • 300 gram
 • ca. 125 filterbolletjes
 • goed voor ca. 9 filtervullingen

Schoonmaakinstructie EGO3 filterbolletjes

De enige Spa Filter met een 7-voudige JA-garantie!

 1. Filter goedkoper
  Ja, wasbaar, herbruikbaar en alleen het filtermateriaal moet worden vervangen door simpelweg de filterbolletjes te vervangen en niet elke keer de hele spa-filter. En als u het filtermateriaal elke keer weggooit en de vervuilde filterbolletjes vervangt door nieuwe, is het nog steeds goedkoper en bespaart u tijd.
 2. Filter betrouwbaarder
  Ja, omdat EGO3 Spa-Filters nauwelijks kunnen dichtslibben vanwege de unieke schakeltechnologie en daarom altijd filters met een enorm 3-dimensionaal filtervolume.
 3. Gemakkelijker te reinigen
  Ja, schoonmaken is heel eenvoudig, net als met een spons. EGO3 Spa-Filters zijn de eenvoudigst te reinigen Spa Filters op de markt.
 4. Fijne filtering
  Ja, want dankzij de kleeftechnologie filteren EGO3 Spa-Filters zelfs de kleinste deeltjes al na een paar dagen. We hebben het hier over de ZERO DIRT-TECHNOLOGIE. Dat betekent dat er 0 vuil in de spa is. Uw Spa-Filter van EGO3 filtert 100% van de deeltjes! Dit is absoluut uniek!
 5. Langere filters
  Ja, vanwege het enorme cilindrische 3D-filteroppervlak kunnen EGO3 Spa-Filters veel meer vuil opnemen. We noemen dit de E-3D-HOOGVOLUME FILTTECHNOLOGIE!
 6. Houd het vuil in het filter
  Ja, omdat de deeltjes in de binnenkant van het filter worden gezogen, blijven ze in het filter, zelfs wanneer ze worden gedraaid. Er blijft vuil achter in het EGO3 Spa-Filter!
 7. Filter milieuvriendelijker
  Ja, met PET RECYCLING FILTERMATERIAAL (Made in Germany) en herbruikbare filterbolletjes. Wij beschermen het milieu! Geen enkel ander Spa-Filter kan dat zeggen!

Attachment Gebruikershandleiding EGO3 Filter Technologie