Inbouw waterbehandelingssystemen en oplevering van de grootste swimspa van Nederland

Inbouw waterbehandelingssystemen en oplevering van de grootste swimspa van Nederland

Inbouw waterbehandelingssystemen en oplevering van de grootste swimspa van Nederland.

In Sevenum hebben wij met 2 monteurs, 2 dagen gewerkt aan een swimspa van 12 meter. In zowel het jacuzzi als het zwemgedeelte zijn 2 aparte waterbehandelingssystemen ingebouwd en is de swimspa gebruiksklaar opgeleverd. De eigenaar van deze enorme swimspa heeft vanaf u geen omkijken meer naar de waterbehandeling en kan op ieder moment van zijn schone en gebruiksklare spa genieten.

Wilt u ook geen omkijken naar het schoon en rein houden van uw spa of swimspa?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zie: Waterbehandelingssysteem

 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een jacuzzi monteur?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van onderhoud en reparatie voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze servicemonteurs repareren graag uw jacuzzi, zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en meerdere servicemonteurs op de weg die dagelijks onderhoud en reparaties aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Wist u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer kunnen verhelpen? Ongeacht of u in Nederland of België woont!

Vul het serviceverzoek in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor met maken van een afspraak.

Neem contact met ons opsign-out