Inbouw waterbehandelingssystemen en oplevering van de grootste swimspa van Nederland

Inbouw waterbehandelingssystemen en oplevering van de grootste swimspa van Nederland

Inbouw waterbehandelingssystemen en oplevering van de grootste swimspa van Nederland.

In Sevenum hebben wij met 2 monteurs, 2 dagen gewerkt aan een swimspa van 12 meter. In zowel het jacuzzi als het zwemgedeelte zijn 2 aparte waterbehandelingssystemen ingebouwd en is de swimspa gebruiksklaar opgeleverd. De eigenaar van deze enorme swimspa heeft vanaf u geen omkijken meer naar de waterbehandeling en kan op ieder moment van zijn schone en gebruiksklare spa genieten.

Wilt u ook geen omkijken naar het schoon en rein houden van uw spa of swimspa?
Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Zie: Waterbehandelingssysteem

 

Spa installatie en onderhoud

Bent u direct op zoek naar een spa monteur/technieker?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's en zwemspa's uitvoeren.

vinkje Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa. Zie onze reparatiegarantie

Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Klantbeoordeling 8.8/10

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.