Schoonmaakbeurt van een Chinese spa in Klazinaveen

Schoonmaakbeurt van een Chinese spa in Klazinaveen.

Wij adviseren u om 4 x per jaar een schoonmaakbeurt aan uw spa te laten verzorgen. Tijdens een schoonmaakbeurt behandelen wij onderstaande punten:

  • controleren op functioneren pompen e.d.
  • controleren op gebruiksinstellingen
  • spa reinigen d.m.v. spa cleaner (extra intensief voor schone leidingen!!)
  • water uit de spa pompen
  • kuip poetsen
  • cover reinigen en poetsen
  • filters reinigen d.m.v. filter cleaner (nieuwe filters zijn niet in de prijs inbegrepen).

Wilt u minder chemicaliën gebruiken en toch over helder en rein spawater beschikken? Dan adviseren wij u gebruik te maken van AquaFinesse zie: AquaFinesse® waterbehandelingssysteem 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een jacuzzi monteur?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze servicemonteurs repareren professioneel uw jacuzzi zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Wist u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer kunnen verhelpen? Ongeacht of u in Nederland of België woont!

Laat u niet verleiden door goedkope monteurs die vanuit hun garage of zolderkamer werken en u laten zitten als zij het defect niet bij u kunnen verhelpen.

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.

Klik hier om een afspraak te maken sign-out