Plaatsing Villeroy & Boch R6LE spa in Lievelde

Plaatsing Villeroy & Boch R6LE spa in Lievelde.

Indien de spa geplaatst wordt op een oppervlak dat niet aan deze eisen voldoet, kan de ombouw en/of de spaschaal beschadigd worden. Schade veroorzaakt door een onjuist draagvlak wordt niet door de garantie gedekt. Wilt u dit voorkomen, maak dan nu een afspraak met onze serviceplanner. Installatie spabad

 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een jacuzzi monteur?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van onderhoud en reparatie voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze servicemonteurs repareren graag uw jacuzzi, zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en meerdere servicemonteurs op de weg die dagelijks onderhoud en reparaties aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Wist u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer kunnen verhelpen? Ongeacht of u in Nederland of België woont!

Vul het serviceverzoek in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor met maken van een afspraak.

Neem contact met ons opsign-out