Allseas Spas Plaatsing van een roll cover op een Riptide zwemspa in Terherne.

De Rollup zwemspa covers zijn gemaakt met behulp van een skeletraamwerk dat wordt bedekt door een waterdichte katoenen stof en aan de onderkant is voorzien van dicht warmtevasthoudend schuim. Het skelet is zodanig ontworpen dat het plat kan worden gevouwen wanneer het wordt opgerold. Slechts één persoon kan binnen een minuut de Rollup zwemspa cover gemakkelijk van de zwemspa afrollen. De Rollup zwemspa cover is zo ontworpen dat water gemakkelijk wordt afgevoerd en met stormbandjes die de Rollup zwemspa cover aan de zwemspa verankeren.

Eigenschappen

  • Eenvoudig door één persoon te verwijderen
  • Duurzaam en onderhoudsvrij
  • Hoogwaardige technologie en materialen
  • Uitstekende isolatie
  • Gemaakt van UV-werend materiaal

Zie: Roll cover

Zie overige foto's op onze Facebook pagina, Instagram of Pinterest

Review delen via WhatsApp

Geplaatst in de categorie reparaties door onze Spa monteur

#spa #reparatie #service #onderhoud #installatie #cover #rollcover 

Spa installatie en onderhoud

Bent u direct op zoek naar een spa monteur/technieker?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's en zwemspa's uitvoeren.

vinkje Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa. Zie onze reparatiegarantie

Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Klantbeoordeling 8.8/10

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.