Plaatsing van 2 roll-deck coversystemen over een spa en een zwemspa in Oisterwijk

Plaatsing van 2 roll-deck coversystemen over een spa en een zwemspa in Oisterwijk.

De ideale oplossing voor kleine tuinen of binnenplaatsen. Een roll-deck cover systeem voor spa’s, zwemspa’s en zwembaden met en functioneel dek.

Het roll-deck cover systeem is gemaakt van een zwaar aluminiumframe dat volgens eigen keuze kan worden aangekleed en bevindt zich tot net boven het vloeroppervlak. Het roll-deck cover systeem rolt op wieltjes die aan beide kanten van de spa, zwemspa of zwembad op een rails zijn bevestigd. Een elektrische motor die door de draadloze afstandsbediening kan worden geactiveerd, verplaatst het roll-deck cover systeem moeiteloos en automatisch van of over het bad heen. het roll-deck cover systeem is ook zonder motor manueel te bedienen.

Eigenschappen

  • elegant inloopterras te bedekken met het materiaal van uw keuze;
  • het dekoppervlak kan op maat worden aangepast;
  • volledig bruikbaar als patio cover;
  • goed geïsoleerd met hitte lock;
  • gemakkelijk te gebruiken, duurzaam en gemakkelijk in onderhoud;
  • handmatig of elektrisch bediend;
  • te bedienen met een afstandsbediening;
  • optioneel een verwarmde rails voor gebruik in de winter.

Zie: Roll-deck cover systeem

Zie overige foto's op onze Facebook pagina, Instagram of Pinterest

Review delen via WhatsApp

Geplaatst in de categorie plaatsingen door onze jacuzzi monteur 

Spa installatie en onderhoud

Bent u direct op zoek naar een spa monteur/technieker?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's en zwemspa's uitvoeren.

vinkje Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa. Zie onze reparatiegarantie

Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Klantbeoordeling 8.8/10

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.