Plaatsing nieuwe spa cover op een Beachcomber spa in Dishoek

Beachcomber Hot Tubs Plaatsing nieuwe spa cover op een Beachcomber spa in Dishoek.

Als uw oude spa cover kapot of verzadigd is met water, is het tijd om de spa cover te vervangen. Zorg ervoor dat u een goed vervaardigde spa cover koopt. Zie de nieuwe spa cover als een investering en niet als kosten. Spa Service Europe’s spa covers zijn misschien niet de goedkoopste op de markt, maar u krijgt waarvoor u betaalt: een langdurige, energiezuinige, op maat gemaakte cover van de hoogste kwaliteit.

Bent u het zat om de zware cover van uw spa of zwemspa te verwijderen? Vervang uw cover dan door een oprolbare cover, of een automatisch roll cover dek?

Klik op de link en laat u verassen. Spa en swimspa cover overzicht

Wilt u minder chemicaliën gebruiken en toch over helder en rein spawater beschikken? Dan adviseren wij u gebruik te maken van het AquaFinesse waterbehandelingssysteem zie: Aquafinesse Hot Tub Water Care Box. 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een jacuzzi monteur?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van onderhoud en reparatie voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze servicemonteurs repareren graag uw jacuzzi, zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en meerdere servicemonteurs op de weg die dagelijks onderhoud en reparaties aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Wist u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer kunnen verhelpen? Ongeacht of u in Nederland of België woont!

Vul het serviceverzoek in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor met maken van een afspraak.

Neem contact met ons opsign-out