Plaatsing van een Allseas DS 101 spa in Roosendaal

Allseas Spas Plaatsing van een Allseas DS 101 spa in Roosendaal.

Als gecertificeerd spa installatie en onderhoudsbedrijf beschikken wij over ruime ervaring met vele merken spa’s. Wij vertegenwoordigen Allseas Spas vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding en het ruime assortiment. Allseas Spas is één van de grootste spa fabrikanten ter wereld en levert spa’s en zwemspa's in meer dan 50 landen.

De combinatie Allseas Spas en de expertise van Spa Service Europe biedt u jarenlang zorgeloos plezier van uw spa. Dit is precies wat u van een betrouwbare leverancier mag verwachten.

Wij leveren en installeren de spa van uw keuze inclusief 2 jaar uitgebreide garantie. Krijgt uw spa in de garantieperiode een technisch mankement, dan lossen wij dat kosteloos voor u op en betaalt u 2 jaar lang geen voorrijkosten, arbeid of onderdelen. Natuurlijk stopt onze service niet na 2 jaar en kunt u te alle tijden gebruik blijven maken van onze serviceorganisatie.

Zie: Allseas spa's & zwemspa's 

Spa installatie en onderhoud

Bent u direct op zoek naar een spa monteur/technieker?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's en zwemspa's uitvoeren.

vinkje Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa. Zie onze reparatiegarantie

Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Klantbeoordeling 8.8/10

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.