Chinese spa ombouwen? Het is vaak goedkoper om een Chinese spa om te bouwen met betrouwbare apparatuur van Gecko of Balboa. Door gebruik te maken van de laatst nieuwe technologieën wordt uw spa ook nog eens een stuk energiezuiniger. Onderstaande foto’s zijn van een Chinese spa die wij vandaag in Genderen hebben omgebouwd naar Balboa technologie.

Is uw spa ook toe aan een ombouw?
Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Ombouw Chinese spa naar Balboa technologie in Genderen

Ombouw Chinese spa naar Balboa technologie in Genderen

 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u direct op zoek naar een jacuzzi monteur/technieker?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw jacuzzi zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa. Zie onze reparatiegarantie

Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Klantbeoordeling 8.9/10

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.