Chinese spa ombouwen? Het is vaak goedkoper om een Chinese spa om te bouwen met betrouwbare apparatuur van Gecko of Balboa. Door gebruik te maken van de laatst nieuwe technologieën wordt uw spa ook nog eens een stuk energiezuiniger. Onderstaande foto’s zijn van een Chinese spa die wij vandaag in Apeldoorn hebben omgebouwd naar de Balboa technologie.

Is uw spa ook toe aan een ombouw?
Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Afspraak maken

Ombouw Chinese spa naar Balboa technologie in Apeldoorn

Ombouw Chinese spa naar Balboa technologie in Apeldoorn

 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een jacuzzi monteur?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van onderhoud en reparatie voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze servicemonteurs repareren graag uw jacuzzi, zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en meerdere servicemonteurs op de weg die dagelijks onderhoud en reparaties aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Wist u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer kunnen verhelpen? Ongeacht of u in Nederland of België woont!

Vul het serviceverzoek in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor met maken van een afspraak.

Neem contact met ons opsign-out