Herstel reparatie knutselklus van een onbekwame monteur aan een Villeroy & Boch R6L spa in Uithoorn

Villeroy & Boch Herstel reparatie knutselklus van een onbekwame monteur aan een Villeroy & Boch R6L spa in Uithoorn.

Deze spa is eerder door een onbekwame monteur getracht te repareren waardoor een gevaarlijke situatie is ontstaan. Een afdichtingsdeksel op een pomp die moet voorkomen dat vocht bij de elektra kan komen is opengeknipt en zo achtergelaten. Tevens is de ozonator gewoon op de grond neergelegd en lekte daar water op. Ongehoord en gevaarlijk!!

Wilt u minder chemicaliën gebruiken en toch over helder en rein spawater beschikken? En weet u dat een slechte waterkwaliteit het leidingwerk en rubbers aantast? Wij adviseren u gebruik te maken van het AquaFinesse waterbehandelingssysteem zie: AquaFinesse® waterbehandelingssysteem

Zie overige foto's op onze Facebook pagina

Review delen via WhatsApp

Geplaatst in de categorie reparaties door onze jacuzzi monteur 

Spa installatie en onderhoud

Bent u direct op zoek naar een spa monteur/technieker?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van reparatie/herstellingen en onderhoud voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Wij helpen u snel en onze ervaren servicemonteurs/techniekers herstellen uw spa zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe is gespecialiseerd en heeft een enorme voorraad aan onderdelen en een team van professionele servicemonteurs/techniekers op de weg die dagelijks reparaties en onderhoud aan spa's en zwemspa's uitvoeren.

vinkje Weet u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer bij u kunnen verhelpen? Het maakt ons ook niet uit of u in Nederland of België woont! Wij verlenen service zoals u van een professioneel bedrijf mag verwachten.

Reparatiegarantie Met onze Spa Service Europe Garantie bent u tevens verzekerd van 3 maanden garantie op een door ons uitgevoerde reparatie aan uw spa. Zie onze reparatiegarantie

Het is wellicht fijn om zeker te weten dat u prettig wordt geholpen. Als 5-sterrenspecialist hebben wij service extra hoog in het vaandel staan. Wij zijn pas tevreden wanneer u dat bent!

Klantbeoordeling 8.9/10

Vul het serviceverzoek formulier in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor het maken van een afspraak.