Algehele controle en onderhoud Villeroy & Boch Just Silence spa in Knesselaere België

Algehele controle en onderhoud Villeroy & Boch Just Silence spa in Knesselaere België.

Spa Service Europe heeft de juiste en actuele kennis om het totaalpakket in preventief onderhoud en reparatie van uw spa en/of swimspa te verzorgen.

Wist u dat de meeste ozonators ongeveer 1½ jaar meegaan en zonder de desinfecterende kracht van ozon het organisch materiaal zeer snel opbouwt en daardoor de kwaliteit van het water verslechtert. Laat daarom uw Ozonator 1 x per jaar vervangen.
Zie: Ozon veiligheid

 

Jacuzzi spa installatie en onderhoud

Bent u op zoek naar een jacuzzi monteur?


Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij bieden een compleet pakket van onderhoud en reparatie voor alle merken spa's en zwemspa's. Heeft u een lekkage, een kapotte pomp, een display dat het niet meer doet of een ander soort storing of defect? Onze servicemonteurs repareren graag uw jacuzzi, zodat u er weer volop van kunt genieten. Spa Service Europe heeft een enorme voorraad aan onderdelen en meerdere servicemonteurs op de weg die dagelijks onderhoud en reparaties aan spa's, zwemspa's en jacuzzi 's uitvoeren.

vinkje Wist u dat wij vaste tarieven hanteren en nooit meer dan 1 keer de voorrijkosten aan u doorberekenen in het geval wij de storing niet in 1 keer kunnen verhelpen? Ongeacht of u in Nederland of België woont!

Vul het serviceverzoek in en onze serviceplanner neemt contact met u op voor met maken van een afspraak.

Neem contact met ons opsign-out