AquaFinesse

AquaFinesse

AquaFinesse® waterbehandelingsproducten

AquaFinesse is het meest gebruikte waterbehandelingsproduct onder spa en swimspa gebruikers en is een natuurlijk, milieuvriendelijk waterbehandelingssysteem. De unieke formule treedt meteen in werking na toevoeging aan het water. Wat AquaFinesse bijzonder maakt is dat het product in staat is de biofilm van bacteriën volledig los te maken. Dit is zeer belangrijk, want de biofilm is een bijna ondoordringbare laag die bacteriën rondom zich creëren. De laag werkt als bescherming tegen chloor en desinfectiemiddelen en dient tegelijk als optimale broedplaats. De biofilm voelt kleverig en slijmerig aan. U vindt biofilm terug op alle vochtige oppervlakken van het spabad zoals de wanden, de leidingen, cover of de jets.

Conventionele ontsmettingsmiddelen zoals chloor of bromine kunnen de biofilm bijna niet binnendringen. Zelfs grote hoeveelheden ervan zijn alleen in staat om de bacteriën in de buitenste laag van de biofilm te doden terwijl de dieper gelegen bacteriën ongedeerd blijven en zich kunnen blijven vermenigvuldigen. De AquaFinesse formule is in staat om de biofilm geheel te openen en los te maken. Het gevolg is dat bacteriën blootgesteld worden aan de ‘buitenwereld’ en dat ze op dat moment erg kwetsbaar zijn. Een minimale hoeveelheid ontsmettingsmiddel volstaat nu om de bacteriën doeltreffend te vernietigen.

Wat als nieuwe bacteriën in het water komen? Nieuwe bacteriën krijgen de kans niet om zich opnieuw vast te hechten. De bacteriën vlokken door de gepatenteerde technologie van AquaFinesse binnen korte tijd samen. Ze spoelen daarna het filtersysteem in waar een kleine hoeveelheid ontsmettingsmiddel volstaat om ze snel op te ruimen. Uiteraard is het belangrijk dat u het filter goed schoon houdt.

AquaFinesse waterbehandelingsproduct speciaal voor spa's
AquaFinesse
Ga naar: AquaFinesse Hot tub en Spa Water Care Box
AquaFinesse waterbehandelingsproduct speciaal voor zwemspa's
AquaFinesse
Ga naar: AquaFinesse Swim Spa Box