AquaFinesse Swim Spa Box

€ 169,00

AquaFinesse® Swim Spa Water Care is speciaal ontwikkeld voor het wateronderhoud van de zwemspa. De gepatenteerde formule zorgt voor een milieuvriendelijk en veilig wateronderhoud en kristalhelder water. Clean, Pure en Simple is ook hier van toepassing waarbij alle aspecten van het wateronderhoud tot in de finesse wordt geregeld..

Productbeschrijving

De gepatenteerde formule van AquaFinesse werkt volgens een baanbrekende technologie waardoor uw spawater zuiver, kristalhelder en reukloos blijft. U hoeft AquaFinesse slechts EEN keer per week aan uw spawater toe te voegen! Bovendien maakt AquaFinesse het water van uw spa / hot tub ook zachter en het verwijdert calcium en kalkafzetting in de leidingen.

AquaFinesse beschermt tegelijk uw investering, want de levensduur van uw hot tub wordt tot driemaal verlengd in vergelijking met conventionele waterbehandelingsproducten! AquaFinesse is zo zacht dat uw huid het verschil zal merken!

AquaFinesse® Swim Spa Box bevat:

  • 30 AquaFinesse Swim Spa tabletten. (1 tablet per week is voldoende*)
  • 30 SWE desinfectietabletten 90
  • 1 dispenser voor trage afgifte van de reinigingstabletten
  • 1 handschoen
  • 1 gebruikershandleiding

De AquaFinesse Swim Spa Water Care box is bestemd voor 30 weken wateronderhoud. Hierbij wordt ervan uitgegaan dat de swim spa een inhoud heeft van ca. 8.000 – 12.000 liter water..

Eenvoudig wekelijkse behandeling:

Voordat u met AquaFinesse start is het aan te bevelen de volgende instructies op de aangegeven volgorde uit te voeren

  1. Zorg dat de alkaliniteit van het water een waarde heeft tussen 80 – 120.
  2. Meet daarna de pH. Deze dient tussen de 7.2 en 7.8 zijn.
  3. Plaats nu één SWE desinfectietablet 90 samen met één AquaFinesse Swim Spa tablet in de floating dispenser en voeg deze vervolgens aan het water toe.