AquaFinesse SpaClean reinigingstablet

€ 16,50

De AquaFinesse SpaClean reinigingstablet zorgt voor een sterke dieptereiniging van uw spa. Het reinigingstablet verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spa / hot tub, de leidingen en de bijbehorende uitrusting. Als er water van het productieproces in de spa / hot tub achterblijft of als uw spa / hot tub gedurende langere tijd niet gebruikt is, kan dit schilfertjes en kalkaanslag veroorzaken aan de wanden en in de leidingen van uw spa / hot tub. Zelfs met de meest agressieve chemicaliën is dit zeer moeilijk te verwijderen.

Met een AquaFinesse SpaClean reinigingstablet is dit niet langer een probleem. Het reinigingstablet weekt de kalkaanslag en de schilferlaag los en reinigt uw spa / hot tub grondig en van binnenuit.

Productbeschrijving

Het AquaFinesse SpaClean reinigingstablet zorgt voor een sterke dieptereiniging van uw spa. Het reinigingstablet verwijdert slijm, vuil en kalk uit uw spa / hot tub, de leidingen en de bijbehorende uitrusting. Als er water van het productieproces in de spa / hot tub achterblijft of als uw spa / hot tub gedurende langere tijd niet gebruikt is, kan dit schilfertjes en kalkaanslag veroorzaken aan de wanden en in de leidingen van uw spa / hot tub. Zelfs met de meest aggressieve chemicaliën is dit zeer moeilijk te verwijderen.

Met een AquaFinesse SpaClean reinigingstablet is dit niet langer een probleem. Het reinigingstablet weekt de kalkaanslag en de schilferlaag los en reinigt uw spa / hot tub grondig en van binnenuit.

Gebruik:

  1. Los het reinigingstablet op in warm water en voeg deze vloiebaar toe in de spa
  2. Zorg dat alle spuitmonden en luchtkleppen open zijn.
  3. Schakel de pompen in en laat ze gedurende 20 minuten op maximale kracht draaien zodat er een goede doorstroming ontstaat.
  4. Herhaal de activering van de pompen minimaal 2 - 3 keer tijdens de dieptereiniging. De aanbevolen behandelingstijd bedraagt 24 uur.
  5. Als de behandeling is voltooid, verwijder dan de filters en reinig deze.
  6. Laat de spa leeglopen en vul hem met vers leidingwater.