AquaFinesse Hot tub en Spa Water Care Box

€ 119,00

AquaFinesse® is een natuurlijk, milieuvriendelijk waterbehandelingssysteem. De unieke formule treedt meteen in werking na toevoeging aan het water. Wat Aquafinesse bijzonder maakt is dat het product in staat is de biofilm van bacteriën volledig los te maken. Dit is zeer belangrijk, want de biofilm is een bijna ondoordringbare laag die bacteriën rondom zich creëren. De laag werkt als bescherming tegen chloor en desinfectiemiddelen en dient tegelijk als optimale broedplaats. De biofilm voelt kleverig en slijmerig aan. U vindt biofilm terug op alle vochtige oppervlakken van het spabad zoals de wanden, de leidingen, cover of de jets.

Attachment AquaFinesse gebruikershandleiding

Productbeschrijving

De gepatenteerde formule van AquaFinesse werkt volgens een baanbrekende technologie waardoor uw spawater zuiver, kristalhelder en reukloos blijft. U hoeft AquaFinesse slechts EEN keer per week aan uw spawater toe te voegen! Bovendien maakt AquaFinesse het water van uw spa / hot tub ook zachter en het verwijdert calcium en kalkafzetting in de leidingen.

AquaFinesse beschermt tegelijk uw investering, want de levensduur van uw hot tub wordt tot driemaal verlengd in vergelijking met conventionele waterbehandelingsproducten! AquaFinesse is zo zacht dat uw huid het verschil zal merken!

AquaFinesse® Hot tub en Spa Water Care Box bevat:

  • 2 x 2 literflessen met AquaFinesse oplossing
  • 1 dispenser voor trage afgifte van de reinigingstabletten
  • 1 pak ontsmettingstabletten (trichloor)
  • 1 flexibele maatbeker
  • 1 gebruikershandleiding

Elke set AquaFinesse gaat tussen de 3 en 6 maanden mee, afhankelijk van de grootte van uw spa / hot tub.

Gebruik:

  1. Breng het water op de gewenste temperatuur.
  2. Voeg AquaFinesse één keer per week toe aan het water. Doe dit bij voorkeur op een vaste dag. Schud de fles eerst, zodat dat de oplossing zich goed vermengt. Voeg de juiste hoeveelheid product aan het water toe. De hoeveelheid hangt af van de hoeveelheid water in de spa. De aanwijzingen vindt u terug op de verpakking van de fles.
  3. Zet de water jets gedurende ten minste 2 minuten aan om de waterbehandelingsformule te activeren.
  4. Plaats een ontsmettingstablet in de dispenser voor langzame afgifte, sluit het deksel en dompel de dispenser onder water totdat alle lucht eruit is. Plaats de dispenser in het mandje boven het filter. Indien u niet over een skimmer beschikt, gebruik dan onze drijvende dispenser en plaats deze gewoon in uw spawater. Controleer de dispenser elke week om na te kijken of de tablet nog werkzaam is. Er moet altijd een tablet in de dispenser zitten. Vul de dispenser daarom tijdig bij.

Attachment AquaFinesse gebruikershandleiding